SUPERGA

Superga blev grundlagt i 1911 i Turin, Italien, da Walter Martiny begyndte at producere sko med gummisåler. I 1925 udvidede Walter sit design med en ny sko med vulkaniseret gummisål, og den ikoniske Superga 2750 Cotu Classic blev født. Efter krigen genstartede Superga produktionen, og sortimentet blev udvidet til også at omfatte højkvalitetssneakers i forskellige varianter. I 1970’erne udvidede Superga sortimentet yderligere ved at tilføje sportsko med forskellige tekniske attributter.

I dag inkluderer det store sortiment ud over sportsko og klassiske sneakers et bredt spektrum af stilarter og farver af enhver art.

Fra dag ét har den klassiske 2750 Cotu Classic været en ikonisk sko, som har siddet på enhver italiensk persons fod. Det er en enkel sko, der passer lige så godt til festtøjet som til favoritjeansene. Canvas-skoen kan, ligesom dine jeans, vaskes og få den der smart slidte vintagefølelse. I dag findes modellen 2750 i en række forskellige materialer, farver og stilarter til både mænd, kvinder og børn. Ud over den klassiske silhuet på 2750 har Superga nu forskellige sneakers i canvas, læder, ruskind og fløjl, både til voksne og børn.

Originalen, Superga 2750 Cotu Classic, har siden starten i 1911 opnået ikonstatus. Nu er Superga ikke kun en sko for stilfulde italienere, der bærer dem fra byen til stranden, men også en uundværlig sko i garderoben for alle modeentusiaster rundt om i verden. For der findes en Superga-model for enhver smag.